Vind jij het spannend om gefotografeerd te worden?

No worries. Dit doen wij om jou op je gemak te stellen.

Niet iedereen gaat iedere dag op de foto. We zijn niet allemaal model, influencer of tv-presentatrice. Op de foto gaan kan spannend zijn. En dat begrijpen we.

‘Ik ben echt helemaal niet fotogeniek hoor!’ is een veel gehoorde opmerking op de set. Daar ben ik het niet mee eens. Je bent wel fotogeniek! Iedereen is fotogeniek! Oké, in de praktijk zou het zo kunnen zijn dat je gezicht minder symmetrisch en gaaf is dan dat van Jennifer Lopez, maar wat mij betreft gaat het om uitstraling. De juiste energie en chemie, dat is wat je nodig hebt om een goed portret te maken.


Hoe kom ik aan de juiste energie? Heb vertrouwen.

  1. Heb vertrouwen in jezelf, you can do this!

  2. Heb vertrouwen in ons, wij hebben 10+ jaar ervaring.

  3. Heb vertrouwen in het creatieve proces.

In het creatieve proces helpen wij jou om tot een juiste portretfoto te komen. We helpen je bij de keuze van de juiste styling (dat lees je hier). We zorgen ervoor dat je er op je best uitziet door het juiste haar en make-up (dat lees je hier). En we proberen je zo goed mogelijk op je gemak te stellen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is vertrouwen hebben in jezelf. Meer dan 7.000 mensen gingen je voor.


Het maken van een goed portret draait om de juiste energie en vertrouwen. Heb vertrouwen in het proces en kijk met liefde naar jezelf.

Op de set zorg ik voor je. Ik ben lief en je mag pas weg als jij happy bent. Ik heb 1 regel: praat met liefde over jezelf.


Oke, dat is mooi gezegd: 'Je mag pas weg als je happy bent.’ Maar hoe doe je dat dan?

Als je geportretteerd bent, lopen we je stap voor stap door de beeldselectie. We gebruiken alleen de foto’s die jij uitkiest. Alle andere beelden blijven bewaard achter slot en grendel. Foto’s waar jij zelf niet blij van wordt, waar je met een half oog op staat, geen zorgen: die zal niemand te zien krijgen. Jij kiest waar jij mee naar buiten treedt.

Zit het portret waarin jij jezelf herkent er nog niet tussen? Dan ga je nog een keertje zitten en schieten we een nieuwe ronde. Net zo lang totdat jij blij bent.





Next
Next

Als je haar maar goed zit, ja toch?