Als je haar maar goed zit, ja toch?

Om de beste versie van jezelf te zijn op de foto, werken wij met visagisten. Is dat nou nodig? Ja! Wij vinden van wel. En in deze blog lees je all about it.

Met natte haren op de fiets naar je werk, 66% van de Nederlandse vrouwen is er schuldig aan. Op je werk aankomen met een kuif omdat het waait buiten en je gaat best snel op je elektrische fietsie? Ook een veel voorkomend probleem van de gemiddelde werknemer. Precies je lievelingskleur lippenstift vergeten? Allemaal issues waar je op een normale werkdag niet per se een probleem van zou maken. Behàlve als je een fotoshoot hebt! Daar hebben wij een oplossing voor. Sit back, relax, en laat ons het werk doen.

Voor een goed portret zijn er een aantal factoren nodig en één daarvan is: hoe jij eruitziet. Op de foto met een bad hairday of een glimhoofd van de fietstocht, dat is een NO GO.

Jouw agenda is vol, en dat begrijpen we. Daarom hoef jij je niet druk te maken over je haar en je make-up. Met een kleine disclaimer, knippen en scheren doen we niet. Dit zul je in de week voor de shoot zelf moeten (laten) doen, mocht dit nodig zijn.

Wij hebben make-up voor ieder huidtype en huidskleur. We hebben alle kleuren van de regenboog lippenstift (nou ja, de gangbare kleuren dan). Wij zijn voorzien van 4 verschillende krul- en stijltangen, en dit alles serveren wij met een boel gezelligheid.

We hebben een geweldig team van visagisten. Als je bij één van hen bent geweest kom je er knapper én gelukkiger uit. Ze verzorgt je make-up én je haar. En dit is fijn, want dan hoef jij je daar niet druk om te maken.

Kom naar je werk zoals je dit iedere dag doet. Draag de make-up zoals je het normaal gesproken ook draagt. Veel, weinig, of helemaal niks. Doe wat bij jou past.

De visagiste zal samen met jou kijken naar wat jij nodig hebt. Ze zal de make-up en haarstijl die bij jou hoort op fraaien. Net even die extra touch up van hoe je er al uitziet. Ze overlegt met jou wat jij wilt, je hoeft niet bang te zijn dat je je met een pancake aan foundation op de foto gaat. Ons team werkt op een zo’n natuurlijk mogelijke manier.

Kan ik een portret laten maken zonder visagie?

Ja. Maar eigenlijk nee. We gaan de beste versie van jou portretteren, en daar hoort wat ons betreft visagie bij. Het is zonde om geld uit te geven aan de foto en te besparen op de visagie en dan met bijvoorbeeld rode plekken in je gezicht, of een ontplofte coupe op de foto te staan. Daarom adviseren we je om wel van deze service gebruik te maken. Het portret wat we van je gaan maken gebruik je de komende 3 a 5 jaar. Daar wil je op je aller best opstaan.

Hoe lang zit ik in de stoel bij de visagiste?

Zo’n 10 tot 40 minuten. Het is afhankelijk van een paar elementen, allereerst de hoeveelheid mensen die we gaan portretteren op een dag. Dit heeft te maken met hoeveel mensen er bij jou bedrijf werken en op de foto moeten. Daarnaast is er een verschil tussen het ene type mens versus het andere. Sommige mensen hebben iets meer tijd nodig doordat ze bijvoorbeeld lang haar hebben, of een onrustige huid die wat effen kleur kan gebruiken.

Als je alles op een zo’n natuurlijk mogelijke manier wilt hebben, waarom gebruiken jullie dan make-up?

Als mens wil je er gezond uitzien. Wat je niet wil is overkomen alsof je vermoeid bent, weinig geslapen hebt, toe bent aan vakantie. Energie en een gezonde kleur in je gezicht, dat maakt dat ons brein denkt: ‘Hey! Wat zie jij er goed uit!’

Met make-up kunnen wij je huidskleur egaal maken. Rode plekken en oneffenheden duiden op vermoeidheid. Zelfs als je bijna of geen make-up draagt (denk aan mannen) gaat het je helpen om met een minimale input make-up een maximaal resultaat te verkrijgen, oftewel een knetter goed portret waar jij op je allerbest op staat. En waarvan jij over jezelf kan zeggen: ‘Hey, wat zie ik er goed uit!’





Previous
Previous

Vind jij het spannend om gefotografeerd te worden?

Next
Next

Hoe het ooit begon